Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

wiem że C++, Asembler, Delphi jest do pisania programow dosc zaawansowanych. ja chciałem zrobić coś w stylu "klikacza"

chodzi mi tutaj o program w stylu

litera P-włączanie

litera O-wyłaczanie

po wlaczeniu program na okrągło wciska dane przyciski na klawiaturze czy ktoś wie jak to zrobić? prosil bym o dobre rady gdyz nigdy sie w to nie bawilem i sie nie znam. chodzi mi o kod ktory mam wkleic do programu ktory z danego kodu robi program. dziekuje

;]

Opublikowano

w moim tutku masz zrobiony taki w podpietych jest w najwazniejszych tutkach

[edit] w morde zapomnialem ze to nie dzial autoit:D

ten tutek w dziale autoit jest ^^

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Z mojej strony nie. Jest tam wszystko co Ci potrzebne. W sekcji Examples masz kod, skopiuj, skompiluj, usuń coś, dopisz coś, zobacz jak działa każda linijka. To jest bardzo proste i nie wymaga żadnej filozofii(choć nie jestem przekonany czy wykona to co chcesz osiągnąć, ale wykona to co opisałeś).

Jeszcze to się przyda. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540.aspx

Jak nie rozumiesz angielskiego to posiłkuj się translatorem gógle.

linki zewn.

Opublikowano

Zacznij od podstaw i to nie tu tylko najlepiej w dziale AutoIT. A poza tym używaj wyszukiwarki bo to już chyba setny temat tego typu. Jak nic nie wiesz o c++ (a nic nie wiesz) a tym bardziej o assemblerze to po co takie pytanie zadajesz? Jak chcesz skopiować i wkleić to nie wiem czy ktoś pomoże. A jak chcesz sam napisać to najpierw naucz się podstaw i nie zaczynaj od C bo jak chcesz takie coś napisać to wystarczy Ci prosty język skryptowy jak AutoIT.

• Dodaj nową pozycję...